Debo-Garden in Gooik

(Vlaams-Brabant),

uw tuinarchitect met verbeelding

 
 

Tuinaanleg en -onderhoud

Debo-Garden in Gooik (bij Ninove en Halle) maakt van uw tuin een groene oase waar u tot rust komt en 100% kunt genieten.

Wij behartigen zowel grote als kleine projecten:

  • U kunt bij ons terecht voor een totaalconcept in tuinaanleg. Een team gediplomeerde architecten ontwerpt uw droomtuin, of we gaan aan de slag met uw eigen schetsen.
  • Wij leggen vakkundig gazons, vijvers en drainages aan.
  • Wij planten struiken en bomen. Ook het bezorgen ervan nemen we voor onze rekening.

Een tuin moet natuurlijk onderhouden worden. Wij nemen die taak met plezier van u over. Snoeien, maaien, verticuteren, vormscheren van coniferen en hagen en bestrijden van onkruid, uitfrezen van stronken; wij doen het allemaal! Het onderhoudscontract stemmen we af op uw wensen: wekelijks of maandelijks. Flexibiliteit is onze grootste troef.

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Wilt u een gratis offerte of vrijblijvend advies over onze creatieve tuinaanleg en kwalitatief tuinonderhoud? Neem dan nu contact op met Debo-Garden in Gooik via de contactpagina.

Snoeien en vellen van bomen en hagen

Debo-Garden in Kester velt en snoeit uw hagen en uw grote en kleine bomen vakkundig. We frezen tevens uw stronken.  We beschikken over een grote professionele versnipperaar waarmee we alle takken naar behoefte kunnen verhakselen.

Wij verzorgen één of meerdere keren per jaar al uw snoei- en velwerk. Wij zijn boomverzorgers met ervaring en met aandacht voor veiligheid.

Wilt u uw bomen en hagen vakkundig laten snoeien en vellen in Halle, Gooik, Waterloo of Kester? Neem dan contact op met Debo-Garden. Wij maken een gratis offerte en staan u bij met gespecialiseerd advies.

Aanleg terrassen, opritten en parkings

Debo-Garden in Gooik (bij Halle en Ninove) is uw expert in de aanleg van:

  • prachtige terrassen  
  • mooie opritten
  • praktische parkings

Wij werken met de allerbeste materialen en volgens de regels van de kunst. Kasseien, betonklinkers, kleiklinkers, graniettegels en blauwe steen? Aan u de keuze!

Wij werken op maat en volgens beschikbaar budget. Tijdens onze lange carrière bouwden we een uitgebreid en tevreden klantenbestand op, met tal van referenties.

 

Wilt u een nieuw terras of een nieuwe oprit of parking waar u trots op kunt zijn? Neem dan nu contact op met Debo-Garden. Wij maken een gratis offerte en geven u vrijblijvend advies. Ook voor het uitgraven van kelders en zwembaden zijn wij uw referentie.